Nu Bellen

Reparatie & Onderhoud

Is uw auto toe aan onderhoud? Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine als grote beurten. Wij bieden onderhoud aan alle automerken. Tevens zijn we gespecialiseerd in automerken: VW – SEAT – SKODA –FIAT – ALFA.

Kleine Beurt

Het is aan te raden om 1 x per jaar een kleine beurt te plannen, of per 20.000 kilometer. Tijdens een kleine beurt worden circa 25 punten gecontroleerd, zoals uw verlichting, bandenspanning en ruitenwissers. Het vervangen van de (motor) olie en oliefilter worden standaard in een onderhoudsbeurt opgenomen. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als de accu,  banden, ruitenwissers, remmen, remvloeistof, katalysator, schokdempers worden altijd geïnspecteerd.

Download inspectielijst Kleine Beurt!

Grote Beurt

We willen allemaal wel veilig in een auto kunnen blijven rijden. Door een groot onderhoudsbeurt aan uw auto te laten voeren, wordt er gekeken of er onderdelen van een auto niet te hard gesleten zijn en of de auto alle cruciale vloeistoffen nog heeft. Denk bijvoorbeeld aan olie, remvloeistof en koelvloeistof. Uw auto wordt op ruim 80 punten gecontroleerd waaronder:

Olie verversen
Oliefilter vervangen
Luchtfilter vervangen
Interieurfilter vervangen
Brandstoffilter vervangen
Bougies vervangen
Gasbediening en versnellingsbak
Inspectie en reiniging remsysteem
Inspectie werking motor
Brandstoftank
Controle banden
Verlichting en remmen

Download inspectielijst Grote Beurt!

© Copyright Garage Colijn | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Website door Universe Media Logo Universe Media