Nu Bellen

Een occasion bezichtigen? Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.

Garage Colijn staat bekend als een betrouwbare autogarage waar u ook uw occasions in Zeeland kunt kopen. Onze ruim 20 jaar ervaring geeft ons kennis en de nodige expertise op het vlak van verschillende merken occasions. Bovendien kunt u als u zoekt naar occasions in Zeeland bij ons altijd eenvoudig onze voorraad vinden op onze website. Daar wij proberen een zo ruim mogelijke voorraad te houden is de kans groot dat ook u uw droom occasion bij Garage Colijn aan kunt schaffen!

Vind uw occasion bij Garage Colijn

Als u in Zeeland occasions gaat zoeken kunt u bij meerdere garages terecht. Waarom juist Garage Colijn? Bij ons vindt u gegarandeerd een ruim aanbod aan gebruikte auto’s van allerlei bekende merken. Zo hebben wij in onze voorraad regelmatig Ford, Audi, Renault, Peugeot, Volkswagen, Fiat, BMW en Audi occasions beschikbaar. Als u op zoek bent naar occasions in de regio Zeeland kunt u bij ons bovendien altijd gelijk ook uitgebreide informatie vinden. Zo bieden wij u een transparant overzicht met alle opties op de gebruikte auto’s, de kilometerstand en maken we ook van de vraagprijs geen geheim.

Uw occasions in Zeeland afgeleverd

Koopt u ook uw gebruikte auto bij Garage Colijn? Weet dan dat wij alle occasions in Zeeland op een keurig nette manier afleveren. Wij zullen zorgen dat er voldoende APK keuring op de occasion aanwezig is. Bovendien kunt u bij Garage Colijn ook voor allerlei andere diensten terecht. Zo kunt u bij ons uw auto uit laten lezen, trekhaken laten monteren en bieden we zowel reparatie als onderhoud aan voor alle merken. Heeft u gezocht naar occasions in Zeeland en deze naar uw idee bij ons gevonden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u graag van dienst zijn!

© Copyright Garage Colijn | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Website door Universe Media Logo Universe Media